Programi

E Martë 27 Shtator 2016

06:00 – Shenjtori i ditës
06:30 – Leximi i Shkrimit të Shenjtë – Dhiata e Re
07:30 – Emisioni: “Nga urtesia e Solomonit”
08:00 – Shërbesa e Mëngjesores drejtpërdrejt nga Kishëza “Lindja e Krishtit” në Tiranë
09:00 – Apostulli i ditës, Komenti i Apostullit, Ungjilli i ditës, Shenjtori i ditës
09:30 – Cikli “Besimi i krishterë orthodhoks”
10:00 – Histori të Krishtera
10:30 – Program me muzikë të zgjedhur klasike
11:00 – Program me kenge te krishtera
12:00 – LAJMET
12:30 – Libri i Psalmeve – Psaltiri
13:00 – Emisioni “Si te jem nje student i suksesshem”
13:30 – Bllok i perzgjedhur muzikor
14:00 – Ritransmetimi i emisionit te mbremjes nga Aleksander Dimroçi
15:00 – Apostulli i dites & Komenti i Apostullit & Ungjilli i dites & Shenjtori i ditës
15:30 – LAJMET
16:00 – Emisioni i drejtperdrejte “Rreth besimit te krishtere ortodoks”
17:00 – Lexime nga Libri i Fjaleve te Urta
17:30 – LAJMET
18:00 – Emisioni për fëmijë “Argëtohuni me ne, miq dhe kureshtarë të vegjël ”
18:30 – Shërbesa e Mbrëmësores drejtpërdrejt nga Kishëza “Lindja e Krishtit” në Tiranë
19:00 – Emisioni i drejtperdrejte i mbremjes nga Aleksander Dimroçi
20:30 – Emisioni “Nga urtësia e Solomonit”
21:00 – Shërbesa e Pasdarkës
21:30 – Program me muzikë të zgjedhur klasike
22:00 – Emisioni “Omeli”
22:30 – Emisioni “Leximi i Shkrimit të Shenjtë – Dhiata e Re”
23:00 – Emisioni “Lutja pervoja e perjetesise”
00:00 – LAJMET
00:30 – Libri i Psalmeve – Psaltiri
01:00 – Emisioni “Si te jem nje student i suksesshem”
01:30 – Bllok i perzgjedhur muzikor
02:00 – Ritransmetimi i emisionit te mbremjes nga Aleksander Dimroçi
03:00 – Apostulli i dites & Komenti i Apostullit & Ungjilli i dites & Shenjtori i ditës
03:30 – LAJMET
04:00 – Ritransmetim i Emisionit “Rreth besimit te krishtere ortodoks” nga Katerina Kostrista
05:00 – PROGRAM I PERZGJEDHUR MUZIKOR